Közművek

A szolgáltatói szektor megoldásai

A Zebra olyan termékeket és szolgáltatásokat tervez, amelyek hatalmas partnerközösségünkkel együtt teljes megoldást kínálnak a mobil munkaerő termelékenységének javítása érdekében, miközben minimalizálják a szervezett költségeket.

Folyamatok és rendszerek valós idejű integrálása vállalati megoldásokkal - biztosítja a közüzemi vállalatok számára eszközeik nyilvántartását és láthatóságát.

SQS Sikersztori

A megoldás? Zebra ES400 Enterprise Digital Assistant. Az SQS most nyomon követheti és elemezheti a munkacsoportokat, szabványosítja az űrlapokat, és proaktív módon figyelmezteti az ügyfeleket a késedelmekre.

DOKUMENTÁCIÓ

RWE Sikerszoti

Východoslovenská distribučná, a.s, olyan megoldást igényelt, amely lehetővé tenné számukra a helyszíni munkák hatékony szervezését és a meglévő rendszerekkel való integrációt. A Zebra technológiai megoldásainak elfogadása 20% -os növekedést eredményezett a szántóföldi munkavállalók hatékonyságában, valamint 50% -os adminisztráció- és papírmunkaköltséget spórolt meg.

DOKUMENTÁCIÓ

Q Park Sikersztori

A dokumentációból többet is megtudhat arról, hogy ez a vezető parkolási társaság hogyan növelte hatékonyságát Zebra érintőképernyős számítógépekkel és mobil nyomtatókkal.

ÚTMUTATÓ