Gyártási megoldások

Nagyobb átláthatóság a jobb produktivitásért

Az ügyfél igények kielégítése és versenyhelyzetek kielégítésére létrehozott Zebra megoldások a működés minden aspektusára kiterjednek: üzem, helyszíni munkálatok és raktári környezetek. Akár akkor ha az ügyfelek alapvető mobilitási megoldásokat igényelnek - vagy készen állnak a teljes integrált "Factory of the Future" megoldásra - a Zebra a gyártók számára segítséget nyújt az áruk, az eszközök, az emberek és a tranzakciók terén.

Gyors pályán a termelékenység

A gyártók törekszenek arra, hogy olyan agilis gyártóberendezést hozzanak létre, amely képes folyamatos alacsony költségen, terven és specifikáción termelni. A Zebra Plant Floor megoldások valós idejű láthatóságot biztosítanak a fejlődés és az átláthatóság felgyorsítására.

Optimalizálás nem csak a gyár falain belül.

Az ügyfelek elvárásainak túllépése a Zebra szakterülete. A Zebra olyan eszközöket hoz létre amelyek lehetővé teszik a helyszínen, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsanak. Hogyan? Azáltal, hogy a gyártók láthatóvá teszik a munkatársaikat, az ügyfeleiket, az árukat és az eszközeiket.

Az intelligens raktározás

Integrálja az ellátási láncot, élvezze a dinamikus teljesítést a legmagasabb osztályú hardverekkel és az Ön igényeire szabott szoftverekkel. A beérkezéstől a tárolásig majd a felhasználásig  - Ön agilis, optimalizált rendszerek segítségével jó döntéseket hozhat a valós idejű intelligencia alapján.

Gyártási tanulmány

A Zebra Technologies megbízásából globális tanulmány készült a gyártási vállalatokra ható trendekről és kihívások elemzéséről.

BŐVEBBEN

A jó eszközök megtalálása

A megfelelő eszközök kiválasztásához fontos tudni a munkatársak követelményeit és értékelni a kulcsfontosságú kritériumokat.

BŐVEBBEN

Olvassa a Zebra Blogot

Ismerje meg a gyártás legfrissebb irányait, például a IIOT-ot, és hogy az RFID hogyan befolyásolhatja az alkatrészek nyomonkövethetőségét.

BŐVEBBEN