Egészségügy

Jobb kapcsolat - jobb ellátás

A páciens megfelelő kezeléséhez a megfelelő időzítés rendkívül fontos. A Zebra egészségügyi megoldások összekapcsolják a szolgáltatókat, a gondozókat, a kollégákat és a pácienseket egymással a jobb eredmény elérésének érdekében.

Teljes körű technológiai ellátást kínálunk a betegellátásban - beleértve a karszalag és cimke nyomtatókat, szkennereket, mobil számítógépeket és szoftvereket, melyek segítségével a beteg látható lesz a nyilvántartásban. A Zebra vezető szerepet tölt be a betegek azonosításában, a mobil egészségügyi ellátásban és a valós idejű helymeghatározásban és nyomonkövetésben.

A legmodernebb egészségügyi technológiát vihetjük az Ön létesítményébe.

Új IT megoldás a magánpraxisok EESZT kompatibilitásáért

A 39/2016 EMMI rendelet alapján a magánpraxisook számára is szükségessé válik tevékenységük integrálása az EESZT-vel.
Az Intellflow Kft. a startMedSol rendszert kínálja a szükséges integráció és adatszolgáltatási kötelezettség megoldására. A részletekért kattintson IDE.

A Rehabilitációs Ellátási Program adatszolgáltatási kötelezettségéhez kapcsolódó informatikai támogatás bemutatása

 

Újszerű informatikai támogatás indokoltsága a REP adatszolgáltatásban:

 

 A rehabilitációs kezelésekben részt vevő beteg ellátását a REP szabálykönyv szerint megadottak szerint ezután kódolni kell, ami az ellátásban résztvevő valamennyi szakszemélyzet számára új adatrögzítési feladatot jelent.
 
Korábban a rehabilitációs kezeléseket nem kellett kódolni, így ez az adatszolgáltatási feladat mind eszköz-, mind emberi erőforrás szempontjából új kihívásként jelentkezik az egyes intézmények vonatkozásában. Az előzetes felmérések alapján egy páciens kezelésének megfelelő kódolása nagyjából 5 percet vesz igénybe. Az Intellflow Kft. megoldása ezt az időt nagyságrendileg képes csökkenteni néhány másodpercre.

A NEAK tájékoztatása a bevezetési határidőkkel kapcsolatban:

  • 2019. augusztus 01-től kezdődik a felkészülési időszak 
  • 2019. október 01-től országos pilot-hibalistát küld a NEAK
  • 2020. január 01-től országos kötelező adatszolgáltatás
  • 2020. július 01-től kötelező éles adatszolgáltatás

 

Legfontosabb érveink:

  • Nincs szükség új HIS/medikai szoftver beszerzésére
  • Nincs szükség új, bonyolult szoftveres környezet megismerésére
  • Nincs szükség papír alapú skiccek készítésére és így dupla munkavégzésre, ezzel drámaian csökkentve az emberi hibázás esélyét
  • Már évek óta működő, letesztelt, egyedi igényekhez igazítható HIS-független megoldást kínálunk
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal!
Kapcsolattartó kollégánk:
Katona Zsolt – projektmenedzser
katona.zsolt@intellflow.hu
+36 70 331 1572

Páciens menedzsment és hitelesítés

Az orvosi hibák csökkentésének érdekében gondoskodni kell arról, hogy a betegek minden alkalommal megfelelő ellátásban részesüljenek. A Zebra szkennereinek, nyomtatóinak és kellékeinek köszönhetően a páciensek megfelelő ellenőrzést kapnak, a személyzet hatékonyan nyomonkövetheti a mintákat és a gyógyszerkészletet. A Zebra élen jár a személyazonosság kezelésének biztonságos megoldásában is.

Egészségügyi mobilitás

A személyzet kommunikációjának és együttműködésének javítása

Az optimális ellátás érdekében a klinikai dolgozóknak olyan egészségügyi technológiákkal kell rendelkezniük, amelyek azonnal kapcsolódnak, biztos kommunikációt nyújtva ezzel a kollégáknak és a pácenseknek. A Zebra technológiáit úgy alkottuk meg, hogy lehetővé tegyék a szolgáltatói együttműködést, egyszerűsítsék a munkafolyamatokat és valós idejű központként szolgálják a betegellátást.

Egészségügyi business intelligencia és analitika

A valós idejű adatok átformálása és felhasználása

Egy egészségügyi létesítmény állapotának hatékony nyomon követéséhez valós idejű átláthatóságra van szükség, mely a kórház minden szegletéből elérhető kell legyen.  A Zebra valós idejű helymeghatározó rendszere (RTLS) az egészségügyi technológiák azonosítására, nyomon követésére, és elhelyezésére szolgál, beteg, eszköz, és a személyzet tagjainak számára. Segít a valós idejű adatintelligencia átalakításában és tájékozódni a klinika döntéseiben.

A betegágy mellől kezelheti a mintákat

A vér és egyéb minták felcimkézése a gyűjtés időpontjában javítja a betegek biztonságát és megakadályozza a téves azonosításokból adódó problémákat.

DOKUMENTÁCIÓ

Bővebben az öt lépés stratégiáról

Az egészségügyben működő szervezeteknek számos kihívással kell megküzdeniük a mobil technológiák alkalmazása során. Az egészségügyi intézmény mobilitási stratégiájának kialakítása ebben a jelentésben felvázolt öt kritikus lépés követésével kezdődik.

DOKUMENTÁCIÓ

Gazdasági termék portfolió

Speciális megoldásainkat gondosan terveztük, hogy biztosítsuk a megfelelő információk rögzítését, elemzését és megfelelő működését, mindezt valós időben.

ÚTMUTATÓ