Közlekedés és logisztika

Nagyobb átláthatóság és átlátható működés

A mai világban a szállítási és logisztikai vállalatok igényei magasabbak, mint valaha. A személyzet hatalmas nyomás alatt áll, a megfelelés összetett, és az ügyfelek azonnal várják a szolgáltatásokat és az információkat. Szerencsére a Zebra példátlan láthatóságot biztosít a műveletek minden területén - intelligensebb, tájékozottabb döntések meghozatalára és hibátlan teljesítésre tehet szert.

Intelligens raktározás

Integrálja az ellátási láncot, élvezze a dinamikus teljesítést és a nyereségeket professzionális hardverekkel és az Ön igényeire szabott szoftverekkel.

Flotta és szállítás

Nonstop optimalizálás bármilyen művelethez

Tartsa szemmel a gépkocsivezetőket az úton, és mozgassa az eszközöket éjjel-nappal, hogy biztosítsa a zavartalan működést. A Zebra dedikált Flotta és Kézbesítési megoldásai megfelelnek az Ön üzleti igényeinek - állandó kapcsolódás, proaktív menedzsment, szabályozói megfelelés, és peerless ügyfélszolgálat -, így mindíg képes lehet időben szállítani.

A termelékenység felgyorsítása

A munkafolyamatok követése és a műveletek felgyorsítása a manuális folyamatok kiküszöbölésével, amelyek lelassítják az előrehaladást. A Zebra elektronikus eszközkövetése révén megszerzi a láthatóságot, amely a várakozási idők minimalizálására, az átvitel növelésére a biztonságos, és hatékony termelékenység felgyorsítására szolgál.

Az új intelligens környezet

A szakmai környezet összekapcsolása intelligensebb valós idejű láthatósággal az optimális terheléstervezéshez.

BŐVEBBEN

A teljesítmény jövője

Míg a fogyasztók továbbra is keresletet teremtenek több vásárlási csatornán keresztül, a megkérdezett vállalkozásoknak csak 39% -a érezte úgy, hogy működtet egy logisztikai stratégiát. Olvassa el a teljes jelentést, hogy megtudja, hogyan hajtják végre az ellátási lánc vezetői a digitális átalakulást.

BŐVEBBEN

Egy nap a paradicsomban

Fedezze fel a Zebra végponttól végpontig terjedő ellátási lánc-megoldásait egy Reynolds paradicsom utazással 24 órás időszak alatt.

BŐVEBBEN